top of page
Verlinden Boombeheer

MEER DAN ENKEL BOOMVERZORGING. U KAN BIJ ONS OOK TERECHT VOOR OPLEIDINGEN ROND BOSBEHEER EN BOOMVERZORGING, NATUURWANDELINGEN EN MEER...

EEN DIVERS AANBOD AAN BOOMEXPERTISE

Het team van Verlinden Boombeheer is gepassioneerd door bomen én door de natuur. Dat weerspiegelt zich niet enkel in onze service. We ontwikkelen ook een brede waaier aan opleidingen en activiteiten die u meer inzicht geven in de algemene ontwikkeling en eigenschappen van bomen.

Daarnaast willen we een bron van kennis zijn voor iedereen met een hart voor bomen en natuur. Daarom vindt u onderaan deze pagina enkele nuttige links met waardevolle informatie over dit onderwerp.

OPLEIDINGEN DOOR VERLINDEN BOOMBEHEER

Wilt u zich verdiepen in de wereld van bos en bomen? Verlinden Boombeheer helpt bij de opleiding van nieuwe boomverzorgers. We delen onze kennis als instructeur bij PCLT voor de opleiding “European Tree Worker”, voor het onderdeel “snoeien”.

We organiseren bovendien boeiende natuurwandelingen, begeleid door onze medewerkers. Hier doet u nieuwe inzichten op over bomen en bos. Een absolute aanrader: informeer naar het aanbod.

bottom of page