top of page
Verlinden Boombeheer

ZOEKT U EEN SPECIALIST IN GROEIPLAATSVERBETERING?
VERLINDEN BOOMBEHEER HELPT U GRAAG VERDER. NEEM CONTACT OP!

Verlinden Boombeheer

Groeiplaatsverbetering, een specialisatie op zich

De groei van bomen nog beter mogelijk maken, dat is het doel van groeiplaatsverbetering. Verlinden Boombeheer beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in deze materie. We ontwikkelen steeds de beste oplossing voor uw specifieke vraag. 

Onze missie is altijd dezelfde: uw bomen alle kansen geven om gezond en duurzaam door te groeien. Om dat te bereiken, hebben we verschillende tools tot onze beschikking.

ONZE AANPAK IN GROEIPLAATSVERBETERING

Onze professionals stellen u een waaier aan oplossingen voor:

BODEMVERBETERING

De gezondheid van uw boom wordt voornamelijk bepaald door de gezondheid en structuur van de bodem. Door de bodem te verbeteren, stimuleren we het bodemleven. En dat komt uw boom dan weer ten goede.

PLOFFEN

Te dichte bodems of ondergrondse, ondoordringbare lagen kunnen de groei van uw bomen belemmeren. Door hoge druk te injecteren, bestrijden we dat probleem. De zuurstofgraad in de bodem verhoogt, waardoor er nieuwe wortelkanalen kunnen ontstaan.

GRONDUITWISSELING

Wanneer er geen andere mogelijkheid is om de bodem te verbeteren, kan de grond rond de wortels vervangen worden. Dit noemen we gronduitwisseling.

BOOMCONSTRUCTIES

Boomconstructies kunnen helpen bij het mogelijk maken van wortelgroei in zwaarbelaste bodems. Dit vereist een oplossing op maat – en daarvoor vertrouwt u op ons.

WILT U MEER WETEN? CONTACTEER ONS!

bottom of page