top of page
Verlinden Boombeheer

VERZORGING EN SNOEI BOMEN 

Verlinden Boombeheer

Boomverzorging zoals het hoort

Boomverzorging is een service die heel wat omhelst. U wilt uw bomen immers van kleine stek tot volgroeide boom de beste zorgen geven, zodat u er – in alle veiligheid – van kunt genieten. Bomen planten is bovendien iets wat u best doordacht doet. Niet elke boom is immers geschikt voor elke locatie. Verlinden Boombeheer adviseert u tijdens het hele groeiproces van uw bomen.

Onze service in boomverzorging is zeer compleet. U gaat in zee met een partner die een jarenlange ervaring koppelt aan een uitgebreide bomenkennis, waardoor u voor elke vraag een passend antwoord ontvangt.

ONZE DIENSTEN VOOR BOOMVERZORGING

Onze professionals bieden u een hele waaier aan diensten voor boomverzorging:

AANPLANTEN VAN BOMEN

Wanneer u bomen wilt planten, bieden we deskundig advies bij uw aankoop. Of u nu een kleine of grote boom wilt planten, we begeleiden u bij de soortkeuze in functie van de standplaats.

SNOEIEN EN VERZORGEN VAN BOMEN

Uw bomen op tijd en stond verzorgen is essentieel om ze te verzekeren van een lang leven. Verzorging hoort centraal te staan, met oog voor de boom én de klant.

VELLEN VAN BOMEN

In sommige gevallen dienen bomen geveld te worden. Tijdens het vellen van bomen is veiligheid onze prioriteit. Wij begeleiden u bij het aanvragen en het opvolgen van een kapvergunning.

OPRUIMEN STORMSCHADE

VERANKEREN VAN BOMEN

Wanneer een gesteltak slecht aan de stam gehecht is, kan er een verankering geplaatst worden. De verankering zorgt voor extra veiligheid bij takbreuk. Op die manier trachten we de boom in zijn natuurlijke staat te bewaren.

UW BOMEN LATEN SNOEIEN EN VERZORGEN?

NEEM CONTACT OP MET VERLINDEN BOOMBEHEER!

bottom of page